Tmavá horká čokoláda Michel Cluizel Kayambe 72% 1 kg

Neohodnoceno
 

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace kakaových bobů ze střední Ameriky, Afriky a Jávy, aby dosáhl plné a přitom jemné čokoládové chuti. Je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů, čokoládové fontány, do domácího pečiva, müsli či pohárů.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
10.2.2023
Běžná cena 799 Kč
Ušetříte 104 Kč (–13 %)
695 Kč    
Značka Michel Cluizel
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDA
 

Popis:

Tmavá horká čokoláda Michel Cluizel Minigrammes Kayambe 72% 1 kg

Tmavá čokoláda ve formě peciček. Michel Cluizel ji připravil z vybrané kombinace kakaových bobů ze střední Ameriky, Afriky a Jávy, aby dosáhl plné a přitom jemné čokoládové chuti. Je ideální pro přípravu horkého čokoládového nápoje, dezertů, čokoládové fontány, do domácího pečiva, müsli či pohárů. Velikost peciček je optimalizovaná pro snadné a rovnoměrné rozpouštění: čtyři pecičky váží 1 gram. 

Tradiční horká čokoláda se připravuje z čokolády, nikoli pouze z kakaového prášku.

Recept na 2 malé šálky tradiční horké „husté“ čokolády: Přichystejte si 50–100 g čokolády (2–4 vrchovaté polévkové lžíce), 100 ml cca 12% neslazené smetany (popř. mléka). Nalijte smetanu do vyšší misky, hrníčku s uchem nebo rendlíku. Vložte nádobu do horké vodní lázně v širším hrnci a zahřívejte až se voda ve vodní lázni dostane do varu. V průběhu zahřívání vmíchejte čokoládu. Za stálého míchání povařte cca 3 minuty, až čokoláda dosáhne příjemné hladkosti a hustoty. Nechte mírně zchladnout na teplotu vhodnou k pití a poté servírujte. Čokoládu můžete dochutit i kořením. 

Složení: kakaové boby, cukr, kakaové máslo, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy oříšků, mléka a lepku.

Výjimečná kvalita surovin: Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá: pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu, nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata, a všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost: 1kg , 310 x 210 mm. Kvalitní, stojící sáček se zipovým uzávěrem z neběleného japonského kraft papíru, hliníkové folie uprostřed a vnitřní transparentní folie CPP.

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie.

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Hmotnost 2 kg
Hmotnost 1kg
Výroba Francie
Původ kakaových bobů Blend (směs)
Odrůda kakaových bobů Blend (směs)