Mléčná čokoláda Michel Cluizel Lait 45% Éclats Caramel Beurre Salé

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s kousky karamelu (18 %) připraveného na slaném másle (0,02%). Špetka slaného karamelu překvapivě zvýrazňuje jemnou sladkost této hladké, sametové čokolády. Opravdu zajímavá pochoutka!

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
30.4.2024
Běžná cena 169 Kč
Ušetříte 15 Kč (–8 %)
154 Kč    
Značka Michel Cluizel
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDY
 

Popis:

Mléčná čokoláda Michel Cluizel Lait 45% Éclats Caramel Beurre Sale – s kousky slaného máslového karamelu

Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda s kousky karamelu (18 %) připraveného na slaném másle (0,02%). Špetka slaného karamelu překvapivě zvýrazňuje jemnou sladkost této hladké, sametové čokolády. Opravdu vyladěná pochoutka!

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží: 

zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2013, kategorie „Best Flavoured Milk Chocolate Bar“

bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2014, kategorie „Milk chocolate bars flavoured with inclusions or pieces“

Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kousky karamelu 18% (cukr, vysokoprocentní máslo, sušené plnotučné mléko,  sušené nízkotučné mléko, sůl) kakaové boby, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů a lepku.

Výjimečná kvalita: Michel Cluizel úzce spolupracuje s farmáři a podporuje je, aby zachovali tradiční způsoby pěstování kakaových bobů i jejich fermentaci. Zajišťuje jim férové podmínky pro zemědělství i život. Pro zachování specifických chutí Michel Cluizel využívá dlouhé pražení při nízkých teplotách. Aby dosáhl bezkonkurenčních chutí svých čokolád, testoval Cluizel často i více než 20 kombinací způsobů fermentace a pražení. Samotné pražení, mletí a míchání kakaových bobů probíhá již ve Francii ve Voiron.

Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,

přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,

nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata.

Společnost také garantuje, že žádné suroviny neprošly procesem ozařování či ionizace.

Hmotnost a velikost: 100 g, 161×79×10 mm

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie.

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Hmotnost 0.2 kg
Hmotnost 100g
Výroba Francie
Původ kakaových bobů Blend (směs ) kakaových bobů
Odrůda kakaových bobů Blend (směs ) kakaových bobů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: