Čokoláda Francois Pralus Dominikánská Republika 75% Bio

Neohodnoceno
 

Chuťově zajímavá a pestrá čokoláda bohatá na kořeněné, ovocné a dřevité tóny. Možná ucítíte lehký závan lékořice. Tato 75% čokoláda je připravena z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v Dominikánské republice.

Dostupnost Momentálně nedostupné
199 Kč
Značka Francois Pralus
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDY
 

Popis:

Čokoláda Francois Pralus Dominican Republic Trinitario 75% Bio

Chuťově zajímavá a pestrá čokoláda bohatá na kořeněné, ovocné a dřevité tóny. Možná ucítíte lehký závan lékořice. Tato 75% čokoláda je připravena z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných v Dominikánské republice. Čokoláda je v bio kvalitě.

Získané ocenění z mezinárodních soutěží: 

bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2018 European final, kategorie „Plain/origin dark chocolate bars“

Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. 

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Hmotnost 0.2 kg
Hmotnost 100g
Výroba Francie
Původ kakaových bobů Dominikánská republika
Odrůda kakaových bobů Trinitario

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: