Cestovatelská degustační sada Francois Pralus Mini Reglette 20 ks

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 4

Degustační sada dvaceti jednooblastních (single-origin) miničokoládek z deseti různých plantáží Vás vezme na čokoládovou cestu kolem světa a získá si Vás svými nečekanými a neotřelými chutěmi. 

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
10.2.2023
Běžná cena 360 Kč
Ušetříte 11 Kč (–3 %)
349 Kč    
Značka Francois Pralus
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDA
 

Popis:

Cestovatelská degustační sada Francois Pralus Mini Reglette 20 ks 100 g

Degustační sada dvaceti jednooblastních (single-origin) miničokoládek z deseti různých plantáží Vás vezme na čokoládovou cestu kolem světa a získá si Vás svými nečekanými a neotřelými chutěmi.

Obsahuje 10 druhů 75% čokolád. Seznámíte se s čokoládami z oblastí: Papouasie (Papua – Nová Guinea), Indonésie, Sao Tomé (ostrov Svatého Tomáše), Trinidad, Vénézuela, Tanzanie, Ghana, Madagascar (Madagaskar), Colombie (Kolumbie) a Equateur (Ekvádor).

V této degustační sadě si vychutnáte rozdíly mezi jednotlivými odrůdami kakaových bobů (Criollo, Trinitario a Forastero) a porovnáte chuť čokolád z různých oblastí. 

Degustační poznámky k čokoládám:

Papouasie Trinitario: jemně kyselkavá čokoláda bohatá na ovocné tóny.

Indonésie Criollo: čokoláda bohatá na ovocné tóny se vzácně vyváženou kombinací hořkosti, sladkosti a kyselosti. Zajímavé tóny nezralých špendlíků a jemně připáleného karamelu.

Sao Tomé Forastero: čokoláda s velmi plnou, robustní chutí. Bohatá na tropické ovocné tóny.

Trinidad Trinitario: příjemně chuťově vyvážená čokoláda s pestrým spektrem chuťových tónů – například zeleného ovoce a jablek.

Vénézuela Trinitario: robustní čokoláda s výraznou kyselostí.

Tanzanie Forastero: čokoláda s výraznou zemitou hořkostí.

Ghana Forastero Bio: čokoláda se sytými tóny tropického ovoce.

Madagascar Criollo Bio: velmi jemná čokoláda s ovocnými tóny malin a červených hroznů.

Colombie Trinitario: chuťově pestrá čokoláda. Střídají se kouřové tóny tabáku se sladkými tóny tropického ovoce, hroznů a ořechů. Dlouhý, lehce karamelový závěr s jemnou kyselostí.

Equateur Arriba Bio: čokoláda s příjemnou plnou hořkostí s nenápadným ovocným podtónem a výraznou tučností kakaového másla.

Při degustaci doporučujeme otevřít atlas světa a láhev oblíbeného vína. Cestovat se dá jak vidno i velmi pohodlně a se sladkou pusou :-).

Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů, vajec, lepku a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost: 100 g

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Hmotnost 0.2 kg
Hmotnost 100g
Výroba Francie
Původ kakaových bobů Blend (směs)