Centenario 7 YO Especial 0,7l 40%

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 

Ron Centenario Anejo Especial 7YO 0,7 l je směs jemných rumů pečlivě zrajících v sudech z bílého dubu po dobu delší jak 7 let, během které rum získá svou jedinečnou a unikátní chuť. Jeho ušlechtilost a kvalita daná tradiční výrobou dělá z tohoto rumu jeden z nejoblíbenějších nejenom na Kostarice.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
24.4.2024
Běžná cena 594 Kč
Ušetříte 15 Kč (–2 %)
579 Kč    
Značka Centenario
Kategorie RUMY
 

Popis:

Výroba rumu CENTENARIO je datována už od roku 1969. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt prvotřídní kvality, typické chuti a vůně. 

Ron Centenario Aňejo Especial 7 je směs jemných rumů pečlivě zrajících v sudech z bílého dubu po dobu delší jak 7 let, během které rum získá svou jedinečnou a unikátní chuť. Jeho ušlechtilost a kvalita daná tradiční výrobou dělá z tohoto rumu jeden z nejoblíbenějších nejenom v Kostarice.

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

PARAMETRY:

Obsah alkoholu: 40% obj

Obsah lahve: 0,7l

Země původu: Kostarika

Doba zrání: 7 let

Podobné produkty

Hmotnost 2 kg
Obsah alkoholu 40% obj
Obsah lahve 0,7 l
Země původu Kostarika
Doba zrání 7 let

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Centenario je značka prémiových rumů z Kostariky. Rumy této značky bývají vyvážené, vyráběné z nejlepší třtiny a surovin zrajících ve zvláště vybraných dubových sudech po dobu několika let, které byly před tím použity pro zrání whisky a brandy. Dlouholetým zráním v těchto sudech rum získává intenzivní jantarovou barvu s nádechem kouře a příchutí vanilky.

Historie rumu Centenario sahá až do roku 1969, kdy se rum začal vyrábět. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu Centario začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. Seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva.