54 ks čokolád k Plantation Fancy Pineapple

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 2

Tmavá 73% čokoláda z kakaových bobů z Karibiku vytvořená speciálně k párování s rumem Plantation Stiggins’ Fancy Pineapple z dílny čokoládového alchymisty Daniela Syrového je blend 18 druhů koření a karibských i francouzských bylin s dotekem himálajské diamantové soli. .

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
7.5.2024
Běžná cena 620 Kč
Ušetříte 40 Kč (–6 %)
580 Kč    
Značka Plantation
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDY
Záruka 2 roky
 

Popis:

Tmavá 73% čokoláda z kakaových bobů z Karibiku vytvořená speciálně k párování s rumem Plantation Stiggins’ Fancy Pineapple z dílny čokoládového alchymisty Daniela Syrového je blend 18 druhů koření a karibských i francouzských bylin s dotekem himálajské diamantové soli. Tato unikátní čokoláda má výrazný kakaově dřevitý, až zemitý, nádech s tóny pryskyřice. V chuti se dále prolínají tóny grilovaného ananasu, tymiánu, hřebíčku a colubriny. Intenzivní chuť čokolády tvoří rafinovaný kontrast k výraznému rumu Plantation Stiggins’ Fancy Pineapple.

Colubrina elliptica je rostlina typická pro Karibik, kde se používá k přípravě specifických nealkoholických i fermentovaných nápojů, její plody, kůra i listy mají rovněž využití v karibském lidovém léčitelství. Kůra colubriny se na Barbadosu používá k výrobě tradičního osvěžujícího nápoje mauby, který se vaří se se skořicí, ananasovou slupkou, muškátovým oříškem, hřebíčkem a kokosovým cukrem.

 

      

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.


 

 

Hmotnost 0.4 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Plantation představuje to nejlepší z rumové produkce Karibiku. Alexandre Gabriel, zakladatel značky, se vyzná ve skvělém pití. Nejprve vzkřísil prodeje luxusního koňaku Pierre Ferrand, pak se začal porozhlížet, kde by mohl uplatnit použité sudy. Byla by přece škoda je nechat ležet. Tak dlouho hledal výrobce rumu, kteří by je využili pro zrání svých lahůdek, až se do karibského rumu a jeho chuťové bohatosti sám zamiloval. Tak vznikly rumy Plantation.

Jejich jedinečnost spočívá ve dvojím zrání. Nejprve odpočívají v sudech z amerického dubu, převážně po bourbonu. Tropické klima jejich domoviny umožňuje rychlejší uvolnění agresivnějších, těkavých výparů u mladých rumů. Později pak lahůdky putují do Francie, kde dozrávají ve francouzských dubových sudech po koňaku Pierre Ferrand XO Grande Champagne. Plantation tak navazuje na tradici z období 17.-19. století, kdy přesně takto rumy z Karibiku často cestovaly.

Výsledkem tohoto pečlivého procesu jsou jemné a voňavé rumy, plné tónů tropického ovoce, vanilky, kokosu a citrusů. Vydejte se s Plantation rumy na okružní plavbu po Karibiku а okuste, jak chutná Panama, Guyana, Trinidad, Barbados, nebo třeba Haiti. Nebudete litovat.