Mléčná čokoláda Michel Cluizel Grand Cru San Martín 48% Lait Noisettes Bio

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 
  • 1 z 3

Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno nasekanými pomalu praženými italskými lískovými oříšky, v bio kvalitě. Při ochutnání vás pohladí sladké, teplé tóny a sametová konzistence čokolády.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
3.4.2024
189 Kč    
Značka Michel Cluizel
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDY
 

Popis:

Mléčná čokoláda Michel Cluizel Lait 48% Grand Cru San Martin aux Noisettes Bio – oblastní s lískovými oříšky 100g

Vysokoprocentní – 48% – mléčná čokoláda z oblasti San Martín v Peru s najemno nasekanými pomalu praženými italskými lískovými oříšky, v bio kvalitě. Při ochutnání vás pohladí sladké, teplé tóny a sametová konzistence čokolády. Oblast San Martín se vyznačuje bujnou vegetací a půdou bohatou na minerály, což čokoládě dodává neodolatelnou plejádu chutí zvláště s ovocnými, kořeněnými a dřevitými tóny.

Michel Cluizel přichází v roce 2021 s novou edicí, ve které vyzdvihuje chuť svých plantážních čokolád zvýšením obsahu kakaových bobů na minimálně 70 % u hořkých čokolád  a 47 % u mléčných. Při tvorbě čokolád si dává záležet na každém kroku tvorby čokolády.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží pro předchůdkyni vyráběnou do roku 2021:

zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2016 European final, kategorie „Milk chocolate bars with inclusions or pieces“

finalista, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Bars – Flavoured milk chocolate“

Složení: kakaové boby, čisté kakaové máslo, cukr, plnotučné práškové mléko, lískové oříšky (minimálně 18 %), pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy lepku a vajec.

Výrobek BIO zemědělství, BIO certifikace: FR-BIO-10, CZ-BIO-003.

Výjimečná kvalita: Michel Cluizel úzce spolupracuje s farmáři a podporuje je, aby zachovali tradiční způsoby pěstování kakaových bobů i jejich fermentaci. Zajišťuje jim férové podmínky pro zemědělství i život. Pro zachování specifických chutí Michel Cluizel využívá dlouhé pražení při nízkých teplotách. Aby dosáhl bezkonkurenčních chutí svých čokolád testoval Cluizel často i více než 20 kombinací způsobů fermentace a pražení. Samotné pražení, mletí a míchání kakaových bobů probíhá již ve Francii ve Voiron.

Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,

přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,

nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata.

Společnost také garantuje, že žádné suroviny neprošly procesem ozařování či ionizace.

Hmotnost a velikost: 100 g, 161×79×10 mm

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Hmotnost 0.2 kg
Hmotnost 100g
Výroba Francie
Původ kakaových bobů Blend (směs ) kakaových bobů
Odrůda kakaových bobů Blend (směs ) kakaových bobů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: