Mléčná čokoláda Francois Pralus Mélissa Criollo 45%
Popis
Popis:
Mléčná čokoláda Francois Pralus Mélissa Criollo 45%
Vysokoprocentní – 45% – mléčná čokoláda, připravená z kakaových bobů vysoce aromatické, vzácné odrůdy Criollo, pěstovaných na Madagaskaru. Její vyrovnaná a přitom výrazná chuť s medovými a karamelovými tóny ji získává mnoho fanoušků po celém světě. Účastníci našich degustací ji často označují za nejlepší mléčnou čokoládu, kterou kdy ochutnali.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars – organic“
bronzová medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Milk Chocolate Bean-To-Bar“
3 hvězdy, World Chocolate Awards 2014, kategorie „Milk Chocolate or Milk Chocolate with Vanilla“
zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2012, kategorie „Milk plain origin bars“
Složení: kakaové boby (min. 45 %), sušené mléko, cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a lepku.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilin ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
Hmotnost | 0.2 kg |
Hmotnost | 100g |
Výroba | Francie |
Odrůda kakaových bobů | Criollo |
Původ kakaových bobů | Afrika - Madagaskar |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.