Isautier Arrangé Mandarine Sauvage 0,5l 40%

 
Efekt lupa
 

Isautier Arrangé Mandarine Sauvage je specialita od Reunionské společnosti Isautier, která je známá svými nesrovnatelně chutnými aranžemi. Pro tento recept vybrali mandarinky ""vangassaye"", divoký druh vyskytující se na jihu ostrova. 

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
29.9.2022
Běžná cena 549 Kč
Ušetříte 28 Kč (–5 %)
521 Kč    
Značka Isautier
Kategorie RUMY
Záruka 2 roky
 

Popis:

Isautier Arrangé Mandarine Sauvage je specialita od Reunionské společnosti Isautier, která je známá svými nesrovnatelně chutnými aranžemi. Pro tento recept vybrali mandarinky ""vangassaye"", divoký druh vyskytující se na jihu ostrova. Alkoholát těchto mandarinek (destilace ovoce s alkoholem) byl poté přidán do isautierského rumu.

Ovocné překvapení z ostrova Réunion, i tak by šly charakterizovat sympatické rumíky Isautier, které se již více než 170 let vyrábí ve stejnojmenné palírně na ostrově La Réunion. Isautier rumy v sobě spojují kvalitní rum a neobvyklé ovocné chutě.
No řekněte sami - jak často se setkáte s banánovým či citrónovým rumem? Za vznikem značky Isautier stojí bratři Louis a Charles Isautierovi, kteří v roce 1832 přijeli na ostrov Réunion a v roce 1845 zde založili první palírnu rumu.

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

PARAMETRY:

Obsah alkoholu: 40% obj

Obsah lahve: 0,5 l

Země původu: Réunion

 

 

Hmotnost 1 kg
Obsah alkoholu 40% obj
Obsah lahve 0,5
Země původu Réunion

Ovocné překvapení z ostrova Réunion, i tak by šly charakterizovat sympatické rumíky Isautier, které se již více než 170 let vyrábí ve stejnojmenné palírně na ostrově La Réunion. Za vznikem značky stojí bratři Louis a Charles Isautierovi, kteří v roce 1832 přicestovali na Réunion. Původně na ostrově u Madagaskaru chtěli obchodovat s cukrem, ale v roce 1845 tady založili první palírnu rumu. Po jejich smrti se o palírnu starala Charlesova manželka Antoinetta a rumy Isautier se staly na ostrově velkým trhákem. A když se v roce 1878 v Paříži konal 3. ročník Výstavy zemědělských produktů a průmyslu, hádejte kdo bral mnohá ocenění… 

Na začátku 20. století v kvalitní práci pokračoval Alfred Isautier, vnuk Charlese a Antonietty. Rum začal pálit ve sloupcových destilačních kolonách a vyvíjel další a další typy rumů. Vrhl se také na ovocné ruma a likéry, jejichž následovníci tu na vás čekají. Vyzkoušejte je.