Čokoláda Michel Cluizel Grand Cru Guayas 70% Orange

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 

Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť kandované kůry z voňavých španělských pomerančů. Kakaové boby pro tuto čokoládu pocházejí z oblasti Guayas z Ekvádoru a vyznačují se výraznou kakaovou chutí s pikantními tóny.

Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 164 Kč
Ušetříte 5 Kč (–3 %)
159 Kč    
Značka Michel Cluizel
Kategorie Čokolády,bonboniery,lanýže
 

Popis:

Čokoláda Michel Cluizel Grand Cru Guayas 70% Orange – s pomerančovou kůrou 100 g

Intenzivní chuť 70% hořké oblastní čokolády projasní osvěžující sladko-kyselá chuť kandované kůry z voňavých španělských pomerančů. Kakaové boby pro tuto čokoládu pocházejí z oblasti Guayas z Ekvádoru a vyznačují se výraznou kakaovou chutí s pikantními tóny. Čokoláda je bez lepku a vhodná pro vegany.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

bronzová medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2021, kategorie „Best Flavoured dark bar“

2 hvězdy, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2021

Složení: kakaové boby, cukr, kandovaná pomerančová kůra 13 % (pomerančová kůra, cukr, glukózový sirup, dextróza), kakaové máslo, pravá Bourbon vanilka. Může obsahovat stopy ořechů, mléka a lepku.

Výjimečná kvalita: Michel Cluizel úzce spolupracuje s farmáři a podporuje je, aby zachovali tradiční způsoby pěstování kakaových bobů i jejich fermentaci. Zajišťuje jim férové podmínky pro zemědělství i život. Pro zachování specifických chutí Michel Cluizel využívá dlouhé pražení při nízkých teplotách. Aby dosáhl bezkonkurenčních chutí svých čokolád testoval Cluizel často i více než 20 kombinací způsobů fermentace a pražení. Samotné pražení, mletí a míchání kakaových bobů probíhá již ve Francii ve Voiron.

Co se surovin týče, dává si Michel Cluizel opravdu záležet. Dokonce si nechal patentovat ochrannou známku „Nobles Ingredients“ (neboli „urozené, vznešené suroviny“), která v praxi znamená, že ve svých výrobcích používá:

pouze čisté kakaové máslo, bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,

přírodní Bourbon vanilku namísto vanilinu,

nepoužívá sójový lecitin ani umělá aromata.

Společnost také garantuje, že žádné suroviny neprošly procesem ozařování či ionizace.

Hmotnost a velikost: 100 g, 161×79×10 mm

Rodinná čokoládovna Michel Cluizel vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1948. Nachází se v Normandii na severu Francie.

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Podobné produkty

  • Snímek obrazovky 2025 01 11 145824 BNTC96
    Čokoláda Bonnat El Castillero 75% 100g
    Momentálně nedostupné Značka: Bonnat
    75% tmavá čokoláda z kakaových bobů pocházejících z přírodní rezervace Indio Maíz v Nikaragui. Čokoláda má...

    Původně: 299 Kč
    Ušetříte: 20 Kč (–6 %)

    279 Kč
  • Snímek obrazovky 2025 02 21 164201 MAFT14
    Kakaový lanýž Mathez s likérem Cointreau 7g
    Skladem Značka: Mathez
    Delikátní francouzský kakaový lanýž s pomerančovým likérem Cointreau. Chuť likéru vyráběného z výtažku z...

    8 Kč
  • Snímek obrazovky 2025 05 01 084813 FPTC05
    Čokoláda Francois Pralus Ekvádor 75%
    Skladem Značka: Francois Pralus
    75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, variety Nacional pěstovaných v Ekvádoru. Čokoláda s...

    Původně: 229 Kč
    Ušetříte: 10 Kč (–4 %)

    219 Kč
Hmotnost 0.2 kg
Hmotnost 100g
Výroba Francie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola