Čokoláda Francois Pralus Venezuela 75%

Neohodnoceno
 

Tato 75% čokoláda překvapí mixem dvou protichůdných chuťových zážitků: jemná, kyselkavá chuť nad výrazným pozadím kouřových a zemitých chuťových tónů. Čokoláda je překvapivě robustní na to, že je připravena výhradně z jemného kakaa odrůdy Trinitario. 

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
26.6.2024
196 Kč    
Značka Francois Pralus
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDY
 

Popis:

Čokoláda Francois Pralus Venezuela Trinitario 75%

Tato 75% čokoláda překvapí mixem dvou protichůdných chuťových zážitků: jemná, kyselkavá chuť nad výrazným pozadím kouřových a zemitých chuťových tónů. Čokoláda je překvapivě robustní na to, že je připravena výhradně z jemného kakaa odrůdy Trinitario pocházejícího z Venezuely. 

Kakao pochází z oblasti Barlovento, východně od Caracasu. Oblastí protéká řeka Tuy, která v období dešťů zaplavuje kakaové plantáže a obnovuje tak úrodnou půdu. Kakao z Barloventa je známé pod názvem Carenero a je žádané pro sovu jemnost a květinové vůně.

Pro milovníky ušlechtilých nápojů doporučujeme k této čokoládě venezuelský rum Ocumare.

Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin (GMO free – bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Hmotnost 0.2 kg
Hmotnost 100g
Výroba Francie
Původ kakaových bobů Venezuela
Odrůda kakaových bobů Trinitario

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: