Čokoláda Francois Pralus Madagaskar Criollo 100% Bio

Neohodnoceno
 

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Vyznačuje se sladkými ovocnými tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.

Dostupnost Momentálně nedostupné
Běžná cena 219 Kč
Ušetříte 20 Kč (–9 %)
199 Kč
Značka Francois Pralus
Kategorie Čokolády,bonboniery,lanýže
Položka byla vyprodána...
 

Popis:

Čokoláda Francois Pralus Madagaskar Criollo 100% Bio

100% čokoláda připravená z kakaových bobů aromatické odrůdy Criollo pěstovaných na Madagaskaru. Doporučujeme nechat velmi zvolna rozpouštět na jazyku – možná se totiž dočkáte překvapení až v této 100% čokoládě, která neobsahuje ani zrnko cukru, objevíte sladké ovocné tóny. Čokoláda je v bio kvalitě.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2016 World final, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“

bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2014 World final, kategorie „High Percentage Dark Plain/Origin Bars“

stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Dark Organic Chocolate Bar“

Milovníkům snoubení čokolád s vínem doporučujeme tyto vyzkoušené lahodné kombinace:

suché Rulandské šedé pozdní sběr 2014 z vinařství Jakub Samšula z Čejkovic. Zde doporučujeme: nejdříve v ústech rozpustit čokoládu a pak k ní teprve přidat víno.

suché Rulandské modré ročník 2014 z vinařství Jakub Samšula z Čejkovic. Zde doporučujeme: nejdříve naplno vychutnat čokoládu a teprve, když ji máme napůl spolknutou, tak štědře zalít vínem. Báječná kombinace!

Složení: kakaové boby v bio kvalitě 99 %, čisté kakaové máslo. Může obsahovat stopy lískových ořechů, mandlí a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Podobné produkty

  • Snímek obrazovky 2025 02 21 171735 BB108
    Hořká čokoláda Akesson s kůrou yuzu AtelieR 69 % 60g
    Skladem Značka: Atelier
    Hořká čokoláda z kakaových bobů Åkesson, s kandovanou kůrou yuzu, exkluzivní kolekce Ateliér čokoládovny chocoMe.

    Původně: 195 Kč
    Ušetříte: 10 Kč (–5 %)

    185 Kč
  • Snímek obrazovky 2025 04 12 094709 BNTC103
    Bílá čokoláda Bonnat Ivoire blanc 100g
    Skladem Značka: Bonnat
    Ivoire blanc je luxusní bílá čokoláda vyrobená z výběrového kakaového másla s bohatou a krémovou texturou....

    Původně: 189 Kč
    Ušetříte: 14 Kč (–7 %)

    175 Kč
  • Snímek obrazovky 2024 09 04 131407 BNTC15
    Mléčná čokoláda Bonnat Grand'Anse 65% 100g
    Skladem Značka: Bonnat
    Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných na Haiti. Chuť této...

    Původně: 215 Kč
    Ušetříte: 26 Kč (–12 %)

    189 Kč
Hmotnost 0.2 kg
Hmotnost 100g
Výroba Francie
Odrůda kakaových bobů Criollo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola