Čokoláda Bonnat Côte d'Ivoire 75% 100g

 

Čokoláda oceněna z mezinárodní soutěže International Chocolate Awards. 75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží slonoviny. Chuťový nástup je jemně ořechový, potom se rozvinou tóny ovoce a medu. Příjemný tón květového nektaru vzadu na jazyku.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
29.9.2022
Běžná cena 139 Kč
Ušetříte 4 Kč (–3 %)
135 Kč    
Značka Bonnat
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDA
 

Popis:

Čokoláda Bonnat Côte d'Ivoire (Pobřeží slonoviny) 75%

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Forastero pěstovaných na Pobřeží slonoviny. Chuťový nástup je jemně ořechový, potom se rozvinou tóny ovoce a medu. Příjemný tón květového nektaru vzadu na jazyku.

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii.

Získané ocenění z mezinárodních soutěží: 
bronzová medaile, International Chocolate Awards, 2019 European final, kategorie „Plain/origin dark chocolate bars“
International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 75 %), cukr.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

 

Hmotnost a velikost: 100 g, 153x75x10 mm

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2501 kJ / 598 kcal, Tuky: 46 g z toho nasycené mastné kyseliny 29,65 g, Sacharidy: 42,6 g z toho cukry 25,9 g, Bílkoviny: 8,8 g, Sůl: 0,01 g.

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Hmotnost 100g
Výroba Francie
Původ kakaových bobů Afrika - Pobřežíá slonoviny
Odrůda kakaových bobů Forastero