Čokoláda Akesson 75% Bio s divokým Voatsiperifery pepřem 60g

Neohodnoceno
 

Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na plantáži Ambolikapiky na Madagaskaru citlivě dochucená divokým Voatsiperifery pepřemČokoláda je v bio kvalitě.

Dostupnost Momentálně nedostupné
Běžná cena 145 Kč
Ušetříte 6 Kč (–4 %)
139 Kč
Značka Akesson
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDY
 

Popis:

Čokoláda Akesson Madagaskar 75% Bio s divokým Voatsiperifery pepřem

Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na plantáži Ambolikapiky na Madagaskaru citlivě dochucená divokým Voatsiperifery pepřem. Čokoláda je v bio kvalitě.

Divoký „Voatsiperifery“ pepř je nejvzácnější, silně aromatickou odrůdou pepře. Pochází z Madagaskaru a jeho celková roční produkce je pouhých 1500 kg.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží: 

stříbrná medaile, International Chocolate Awards 2012 – Europe – celkové pořadí

zlatá medaile,  International Chocolate Awards 2012 – Europe, kategorie „Special awards – organic“

zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Flavoured Dark Chocolate Bar“

zlatá medaile,  International Chocolate Awards 2014 – Europe, kategorie „Bars – Dark chocolate bars flavoured with inclusions or pieces“

Great Taste Award - 2 hvězdy, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2014

Great Taste Award - 3 hvězdy, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2015

zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2015, kategorie „Best Flavoured Dark Chocolate Bar“

zlatá medaile,  International Chocolate Awards 2015 – World, kategorie „Bars – Dark chocolate bars flavoured with inclusions or pieces“

stříbrná medaile,  International Chocolate Awards 2016 – World final, kategorie „Bars – Dark chocolate bars flavoured with inclusions or pieces“

Great Taste Award- 3 hvězdy, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2016

Great Taste Award- 2 hvězdy, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2017

zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2017, kategorie „Best Flavoured Dark Chocolate Bar“

stříbrná medaile,  International Chocolate Awards 2017 – World final, kategorie „Bars – Dark chocolate bars flavoured with inclusions or pieces“

zlatá medaile,  International Chocolate Awards 2017 – European final, kategorie „Bars – Dark chocolate bars flavoured with inclusions or pieces“

stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2018, kategorie „Best Flavoured Dark Chocolate Bar“

Great Taste Award - 3 hvězdy, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2018

stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2020, kategorie „Best Flavoured Dark Chocolate Bar“

Složení: organické kakao a kakaové máslo (min 75 %), organický třtinový cukr, divoký „Voatsiperifery“ pepř (2%), sójový lecitin - GMO free (bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechůmléka a lepku.

Výrobek BIO zemědělství, kontrolováno CZ-BIO-003.

Výjimečná kvalita surovin: Aby dosáhl bio kvality, pěstuje si Bertil Akesson kakaové boby raději sám na vlastních plantážích. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata.

Hmotnost a velikost: 60 g, 95×95×10 mm

Rodinná čokoládovna Akesson's Organic vyrábí výjimečnou čokoládu od roku 1970. Nachází se v Anglii a kakaové boby v bio kvalitě pěstuje na vlastních plantážích na Madagaskaru a v Brazílii.

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Hmotnost 0.12 kg
Hmotnost 60g
Výroba Francie
Původ kakaových bobů Afrika - Madagaskar
Odrůda kakaových bobů Trinitario

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: