Čokoláda Akesson 75% Bio s divokým Voatsiperifery pepřem 60g
Popis
Popis:
Čokoláda Akesson Madagaskar 75% Bio s divokým Voatsiperifery pepřem
Jemná 75% čokoláda připravená z odrůdy kakaových bobů Trinitario pěstovaných na plantáži Ambolikapiky na Madagaskaru citlivě dochucená divokým Voatsiperifery pepřem. Čokoláda je v bio kvalitě.
Divoký „Voatsiperifery“ pepř je nejvzácnější, silně aromatickou odrůdou pepře. Pochází z Madagaskaru a jeho celková roční produkce je pouhých 1500 kg.
Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:
stříbrná medaile, International Chocolate Awards 2012 – Europe – celkové pořadí
zlatá medaile, International Chocolate Awards 2012 – Europe, kategorie „Special awards – organic“
zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2013, kategorie „Best Flavoured Dark Chocolate Bar“
zlatá medaile, International Chocolate Awards 2014 – Europe, kategorie „Bars – Dark chocolate bars flavoured with inclusions or pieces“
Great Taste Award - 2 hvězdy, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2014
Great Taste Award - 3 hvězdy, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2015
zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2015, kategorie „Best Flavoured Dark Chocolate Bar“
zlatá medaile, International Chocolate Awards 2015 – World, kategorie „Bars – Dark chocolate bars flavoured with inclusions or pieces“
stříbrná medaile, International Chocolate Awards 2016 – World final, kategorie „Bars – Dark chocolate bars flavoured with inclusions or pieces“
Great Taste Award- 3 hvězdy, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2016
Great Taste Award- 2 hvězdy, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2017
zlatá medaile, Academy of Chocolate, 2017, kategorie „Best Flavoured Dark Chocolate Bar“
stříbrná medaile, International Chocolate Awards 2017 – World final, kategorie „Bars – Dark chocolate bars flavoured with inclusions or pieces“
zlatá medaile, International Chocolate Awards 2017 – European final, kategorie „Bars – Dark chocolate bars flavoured with inclusions or pieces“
stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2018, kategorie „Best Flavoured Dark Chocolate Bar“
Great Taste Award - 3 hvězdy, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2018
stříbrná medaile, Academy of Chocolate, 2020, kategorie „Best Flavoured Dark Chocolate Bar“
Složení: organické kakao a kakaové máslo (min 75 %), organický třtinový cukr, divoký „Voatsiperifery“ pepř (2%), sójový lecitin - GMO free (bez geneticky modifikovaných organismů). Může obsahovat stopy ořechů, mléka a lepku.
Výrobek BIO zemědělství, kontrolováno CZ-BIO-003.
Výjimečná kvalita surovin: Aby dosáhl bio kvality, pěstuje si Bertil Akesson kakaové boby raději sám na vlastních plantážích. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata.
Hmotnost a velikost: 60 g, 95×95×10 mm
Rodinná čokoládovna Akesson's Organic vyrábí výjimečnou čokoládu od roku 1970. Nachází se v Anglii a kakaové boby v bio kvalitě pěstuje na vlastních plantážích na Madagaskaru a v Brazílii.
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
Hmotnost | 0.12 kg |
Hmotnost | 60g |
Výroba | Francie |
Původ kakaových bobů | Afrika - Madagaskar |
Odrůda kakaových bobů | Trinitario |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.