Centenario Edición Limitada 30 Aňos 40% 0,7l

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 

Rum zraje v sudech z bílého amerického dubu, v nichž nejprve uzrála skotská whisky, které byly pečlivě vypáleny.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
3.4.2024
Běžná cena 3 399 Kč
Ušetříte 500 Kč (–14 %)
2 899 Kč    
Značka Centenario
Kategorie RUMY
 

Popis:

Edicion Limitada je vrcholným produktem rumů z Kostariky. Otevřely se ty nejstarší sudy této proslulé latinské palírny a výsledkem je fantastická směs jemných, měkkých ale zároveň těžších ultraprémiových rumů vyráběných metodou solera. Rum zraje v sudech z bílého amerického dubu, v nichž nejprve uzrála skotská whisky, které byly pečlivě vypáleny. Každý rok se stočí pouze velmi omezené množství tohoto klenotu. Na Mezinárodní Spirits Challenge 2011, tento rum získal první místo mezi 700 zúčastněnými karibskými rumy.

 

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

PARAMETRY:

Obsah alkoholu: 40% obj

Obsah lahve: 0,7l

Země původu: Kostarika

Doba zrání: 30 let

Podobné produkty

Hmotnost 2 kg
Obsah alkoholu 40% obj
Obsah lahve 0,7l
Země původu Kostarika
Doba zrání 30 let

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Centenario je značka prémiových rumů z Kostariky. Rumy této značky bývají vyvážené, vyráběné z nejlepší třtiny a surovin zrajících ve zvláště vybraných dubových sudech po dobu několika let, které byly před tím použity pro zrání whisky a brandy. Dlouholetým zráním v těchto sudech rum získává intenzivní jantarovou barvu s nádechem kouře a příchutí vanilky.

Historie rumu Centenario sahá až do roku 1969, kdy se rum začal vyrábět. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu Centario začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. Seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva.