Ron Botran Solera 1893 18y 40% 0,7 l ( karton )

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 

Rum Botrán Solera 1893 Je vyráběn ze směsi ročníkových rumů o délce stáří až 18 let. Od otevření lahve až po poslední doušek je osmnáctiletý Ron Botran Solera 1893 Rum bohatý na tropické ovoce, exotické koření, sušené ořechy a dřevnatou chuť.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
15.10.2024
Běžná cena 974 Kč
Ušetříte 20 Kč (–2 %)
954 Kč    
Značka Botran
Kategorie RUMY
 

Popis:

Rum Botrán Solera 1893 je guatemalský rum mahagonové barvy s jantarovými odlesky, barvy a příjemné vůně po vanilce a vypálených dřevěných sudech s lehkým závojem sušeného ovoce, oříšků a koření, syté a harmonické chuti.
Rum označovaný jako zemědělský rum, který se vyrábí přímo ze šťávy cukrové třtiny (hovoří se o čistém panenském sirupu, což je jistě činný nástroj marketinku). Destiluje se metodou označovanou jako kontinuální destilace. Zraje metodou solera ve vypálených sudech z amerického bílého dubu, které byly použity pro výrobu Bourbon whiskey.
Část rumů ve směsi (asi 30 %) zraje v sudech po sherry. Průměrná délka zrání je 18 let.

      

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

PARAMETRY:

Obsah alkoholu: 40 % obj

Obsah lahve: 0,7 l

Země původu: Guatemala

Doba zrání: 18 let

 

 

Podobné produkty

Hmotnost 2 kg
Obsah alkoholu 40 % obj
Obsah lahve 0,7 l
Země původu Guatemala
Doba zrání 18 let

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Rumy Botran jsou vyráběny ve Guaatemale. Rodina Botran byla běžně známá jako výrobce cukrové třtiny v Guatemale, ale v roce 1939 se rozhodli začít vyrábět i samotné rumy. Pět bratrů založilo malou výrobnu rumu a začali s produkcí. Rumy Botran jsou vyráběny již po několik generací v Guatemale. Uchovávají se v sudech z bílého dubu, kde také zrají. Rum Botran je vůbec první guatemalský rum. Solera Reserva 1893 je vysoce kvalitní rum, který získal i řadu ocenění po celém světě svou složitost, hloubku a sladkou chuť.