Čokoláda Bonnat Los Colorados 75%
Popis
Popis:
Čokoláda Bonnat Los Colorados Ekvádor 75%
Čokoláda má velmi příjemnou hlaďoučkou konzistenci a výrazné ovocné chuťové tóny. Vzácné kakaové boby, z nichž je připravena tato 75% tmavá jedno-oblastní čokoláda, pocházejí z Ekvádoru z oblasti Santo Domingo de los Tsáchilas.
Kakaovníky zde pěstují Indiáni kmene Tsáchila - původní obyvatelé této oblasti a pečliví ochránci místního pralesa. V galerii obrázků k této čokoládě najdete nejen místo, odkud kakaovníky pocházejí, ale také několik obrázků těchto indiánů.
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 75 %), cukr.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
třtinový cukr místo cukru řepného.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
Hmotnost | 100g |
Výroba | Francie |
Původ kakaových bobů | AMERIKA - Trinidad |
Odrůda kakaových bobů | Trinitario |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.