Čokoláda Bonnat & Jean Sulpice s obsahem jemných kakaových nibsů 65%, 100g

Neohodnoceno
 
Novinka Efekt lupa
 
  • 1 z 2

Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce - čokolatiéra. Jemná hořká čokoláda je prosypaná jemnými praženými kakaovými nibsy, které hravě dodávají sladkosti jihoamerického kakaa nádech přirozené kyselosti.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
9.12.2025
Běžná cena 295 Kč
Ušetříte 26 Kč (–8 %)
269 Kč    
Značka Bonnat
Kategorie Čokolády,bonboniéry,lanýže
 

Popis:

Čokoláda Bonnat & Jean Sulpice - s jemnými kakaovými nibsy - hořká 65%

Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce - čokolatiéra … Unikátní spojení světů Jeana Sulpice, nejmladšího šéfkuchaře oceněného michelinskou hvězdou a držitele nejvyššího ocenění Gault&Millau a čokolatiéra Stéphana Bonnata, které se zde dokonale prolínají a dodávají těmto čokoládám jejich osobitý charakter.

Tato jemná hořká čokoláda je prosypaná jemnými praženými kakaovými nibsy, které hravě dodávají sladkosti jihoamerického kakaa nádech přirozené kyselosti.

Jean Sulpice je francouzský šéfkuchař oceněný dvěma michelinskými hvězdami a čtyřmi klobouky Gault&Millau, známý svou vytříbenou kuchyní s důrazem na lokální suroviny Savojska. Sulpice se proslavil jako jeden z nejmladších šéfkuchařů, kteří kdy obdrželi michelinskou hvězdu, ve svých 26 letech získal první a ve 31 letech druhou. Spolupráce se Stéphanem Bonnatem, pokračovatelem tradice nejstarší francouzské čokoládovny je tak skutečně unikátní a osvěžující pro všechny milovníky čokolády.

Z jejich spolupráce vznikly tyto čokolády: 

Hořká čokoláda 65% kakaa s nugátem a kaštanovým medem

Hořká čokoláda 65% kakaa s nugátem a jalovcovými bobulemi

Hořká čokoláda 65% s obsahem jemných kakaových nibsů

Mléčná čokoláda 55% kakaa s karamelizovanou pohankou

Mléčná čokoláda 55% kakaa s praženými a solenými arašídy

Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 65 %), cukr, kakaové nibsy.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:  kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii.

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Podobné produkty

Hmotnost 100g
Výroba Francie
Příchuť čokolády s obsahem jemných kakaových nibsů
Odrůda kakaových bobů Blend (směs) kakaových bobů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola