Vánoční čokoláda Bonnat "Les Douceurs de Noël" 75%
Popis
Popis:
Vánoční čokoláda Bonnat "Les Douceurs de Noël" 75%
Tato tabulka 75% tmavé čokolády je vyrobena z nejvzácnějších kakaových bobů na světě: Hacienda El Rosario z Venezuely, Real Del Xoconuzco z Mexika, Cacao Cusco z Peru a špetky Madagaskaru. Tato čokoláda s bohatou vůní a výraznou chutí bude vaším společníkem v době Vánoc.
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 75 %), cukr.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:
kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků,
třtinový cukr místo cukru řepného.
Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153 x 75 x 10 mm
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii.
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
Podobné produkty
Hmotnost | 100g |
Výroba | Francie |
Původ kakaových bobů | === AMERIKA ===, Mexiko, Peru, Venezuela, === AFRIKA ===, Madagaskar |
Odrůda kakaových bobů | Blend (směs ) kakaových bobů |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.