Pekelná pralinka Francois Pralus Infernale Lait

Neohodnoceno
 

Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost :-).

Dostupnost Momentálně nedostupné
Běžná cena 433 Kč
Ušetříte 53 Kč (–12 %)
380 Kč
Značka Francois Pralus
Kategorie Čokolády,bonboniery,lanýže
Položka byla vyprodána...
 

Popis:

Pekelná čokoládová pralinka Francois Pralus „Barre Infernale Lait“

Pralinka roku 2009 podle vyjádření poroty na Academy of Chocolate v Londýně. Tato delikátní 45% mléčná čokoláda je jednou obrovskou pralinkou v původním smyslu tohoto slova: obsahuje totiž náplň praliné, což je hustý krém z pražených mandlí a lískových oříšků, čokolády a zkaramelizovaného třtinového cukru. Navíc uvnitř najdete celé lískové ořechy.

Upozorňujeme raději předem, že na tuto lahůdku je velmi snadné si vypěstovat „pekelnou“ závislost :-). (Infernale = pekelná)

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

stříbrná medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2013, kategorie „Best Flavoured Milk Chocolate Bar“

zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategorie „Best filled chocolate – nuts“

zlatá medaile, Academy of Chocolate, Londýn, 2009, kategorie „Best Filled Praline“

Složení: náplň praliné 50 % (pražené lískové ořechy a mandle, třtinový cukr, 75% čokoláda a pravá Bourbon vanilka), 45% mléčná čokoláda (třtinový cukr, sušené mléko, čisté kakaové máslo, kakaové boby a slunečnicový lecitin), celé lískové ořechy 13 %. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka, vajec, obilovin a sóji.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 160 g, 175×49×23 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Podobné produkty

  • 139 7 bonnat cokolada noisetts cokobanka cz BNTC40
    Mléčná čokoláda Bonnat au Praline Noisettes 100g
    Skladem Značka: Bonnat
    Pralinková mléčná čokoláda. Delikátní směs vysokoprocentní (55%) mléčné čokolády a hmoty praliné, jež dala...

    Původně: 195 Kč
    Ušetříte: 20 Kč (–10 %)

    175 Kč
  • 211 fptc13 1000 FPTC13
    Čokoláda Francois Pralus Trinidad 75%
    Skladem Značka: Francois Pralus
    75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario pěstovaných na Trinidadu. Příjemně vyvážená čokoláda s...

    Původně: 229 Kč
    Ušetříte: 10 Kč (–4 %)

    219 Kč
  • BAILEYS cukrovinky 02w 00001028F
    Čokoláda Baileys „Mini Delights Strawberries Cream” 102 g
    Skladem Značka: Bailey & Co.
    Křupavá skořápka z mléčné čokolády s náplní z jahod a smetany a nádechem ikonické příchutě Baileys. Tyto sáčky jsou...

    Původně: 109 Kč
    Ušetříte: 10 Kč (–9 %)

    99 Kč
Hmotnost 0.32 kg
Hmotnost 160g
Výroba Francie
Odrůda kakaových bobů Blend (směs)
Původ kakaových bobů Blend (směs)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola