Mléčná čokoláda Bonnat Surabaya 65% 100g

 

Mléčná čokoláda z kakaových bobů z oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Oceněná zlato medailí International Chocolate Awards, 2015. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť až překvapivě bohatá a intenzivní s ovocnými tóny fíků a datlí.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
29.9.2022
Běžná cena 159 Kč
Ušetříte 5 Kč (–3 %)
154 Kč    
Značka Bonnat
Kategorie EXKLUZIVNÍ ČOKOLÁDA
 

Popis:

Mléčná čokoláda Bonnat Grands Crus Surabaya Lait 65%

Vysokoprocentní – 65% – mléčná čokoláda připravená z kakaových bobů pěstovaných v oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva v Indonésii. Konzistence čokolády něžně hladivá, chuť až překvapivě bohatá a intenzivní s ovocnými tóny fíků a datlí.

Toto je naše nejprodávanější čokoláda! 65% mléčná čokoláda je ideální lahůdka pro ty, kdo se nechtějí rozhodovat, zda mají radši hořkou nebo mléčnou čokoládu. Mléčná čokoláda s takto vysokým obsahem kakaových bobů má v sobě totiž obojí: jak výraznou a pestrou kakaovou chuť hořké čokolády, tak hladivou sametovost čokolády mléčné.

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii.

Získaná ocenění z mezinárodních soutěží:

3 hvězdy, World Chocolate Awards, 2015

zlatá medaile, International Chocolate Awards, 2015, kategorie „Milk plain origin bars“

Recenze na čokoláduGurmánka.cz: Bonnat Lait Grands Crus Surabaya 65%

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

World Chocolate Awards je soutěž ve světě čokolády ojedinělá. Je jedinečná tím, že se jí účastní pouze mléčné a bílé čokolády. Vyzdvihuje to nejlepší z tohoto neprávem opomíjeného segmentu čokolatierského umění.

 

Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 65 %), cukr, sušené mléko.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153x75x10 mm

 

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2619 kJ / 626 kcal, Tuky: 49,6 g z toho nasycené mastné kyseliny 31,5 g, Sacharidy: 40,5 g z toho cukry 30,6 g, Bílkoviny: 8 g, Sůl: 0,13 g.

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Hmotnost 100g
Výroba Francie
Původ kakaových bobů Asie - Indonésie
Odrůda kakaových bobů Blend (směs )z kakaových bobů pěstovaných v oblasti Surabaya na východě ostrova Jáva