Čokoláda Francois Pralus Ekvádor 75%

Neohodnoceno
 
Novinka Efekt lupa
 
  • 1 z 6

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, variety Nacional pěstovaných v Ekvádoru. Čokoláda s příjemnou plnou hořkostí a nenápadným ovocným podtónem. 

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
6.5.2025
Běžná cena 229 Kč
Ušetříte 10 Kč (–4 %)
219 Kč    
Značka Francois Pralus
Kategorie Čokolády,bonboniery,lanýže
 

Popis:

Čokoláda Francois Pralus Equateur Arriba 75% 100 g

75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, ekvádorské národní variety Arriba. Chuť tohoto kakaa dosahuje téměř stejné jemnosti jako kakaové boby Criollo. Čokoláda je velmi aromatická s příjemnou plnou hořkostí a jemnou kyselostí, v níž najdete svěží ovocné tóny citrusů, V závěru chuti vás překvapí sladká chuť fíků na patře květinové tóny

Kakaové boby jsou pěstovány pěstitelskou kooperativou v oblasti Buena Fe v provincii Los Rios.

Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.

Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Čokoláda je v bio kvalitě.

Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm

Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Podobné produkty

Hmotnost 0.2 kg
Hmotnost 100g
Výroba Francie
Původ kakaových bobů Ghana
Odrůda kakaových bobů Ekvádor

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola