Čokoláda Francois Pralus Ekvádor 75%
Popis
Popis:
Čokoláda Francois Pralus Equateur Arriba 75% 100 g
75% čokoláda připravená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, ekvádorské národní variety Arriba. Chuť tohoto kakaa dosahuje téměř stejné jemnosti jako kakaové boby Criollo. Čokoláda je velmi aromatická s příjemnou plnou hořkostí a jemnou kyselostí, v níž najdete svěží ovocné tóny citrusů, V závěru chuti vás překvapí sladká chuť fíků na patře květinové tóny.
Kakaové boby jsou pěstovány pěstitelskou kooperativou v oblasti Buena Fe v provincii Los Rios.
Složení: kakaové boby (min. 75 %), cukr, čisté kakaové máslo, slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy ořechů a mléka.
Výjimečná kvalita surovin: Francois Pralus rád cestuje a kakaové boby si osobně vybírá u pěstitelů. Na výrobu čokolády používá pouze čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, a třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá vanilku, vanilin, ani umělá aromata, Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů. Čokoláda je v bio kvalitě.
Hmotnost a velikost: 100 g, 160×82×10 mm
Rodinná čokoládovna Francois Pralus vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1955. Nachází se v městečku Roanne ve Francii.
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
Podobné produkty
Hmotnost | 0.2 kg |
Hmotnost | 100g |
Výroba | Francie |
Původ kakaových bobů | Ghana |
Odrůda kakaových bobů | Ekvádor |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.