Čokoláda Bonnat & Jean Sulpice s karamelizovanou pohankou 55%, 100g
Popis
Popis:
Čokoláda Bonnat & Jean Sulpice - s jemnými kakaovými nibsy - hořká 65%
Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce - čokolatiéra … Unikátní spojení světů Jeana Sulpice, nejmladšího šéfkuchaře oceněného michelinskou hvězdou a držitele nejvyššího ocenění Gault&Millau a čokolatiéra Stéphana Bonnata, které se zde dokonale prolínají a dodávají těmto čokoládám jejich osobitý charakter.
Indonéská a mexická mléčná čokoláda vyrobená ze vzácných, světlých kakaových bobů a špetka karamelizované pohanky pro zvýraznění květinových aromat těchto vzácných kakaových bobů. Možná je to recept na štěstí.
Jean Sulpice je francouzský šéfkuchař oceněný dvěma michelinskými hvězdami a čtyřmi klobouky Gault&Millau, známý svou vytříbenou kuchyní s důrazem na lokální suroviny Savojska. Sulpice se proslavil jako jeden z nejmladších šéfkuchařů, kteří kdy obdrželi michelinskou hvězdu, ve svých 26 letech získal první a ve 31 letech druhou. Spolupráce se Stéphanem Bonnatem, pokračovatelem tradice nejstarší francouzské čokoládovny je tak skutečně unikátní a osvěžující pro všechny milovníky čokolády.
Z jejich spolupráce vznikly tyto čokolády:
Hořká čokoláda 65% kakaa s nugátem a kaštanovým medem
Hořká čokoláda 65% kakaa s nugátem a jalovcovými bobulemi
Hořká čokoláda 65% s obsahem jemných kakaových nibsů
Mléčná čokoláda 55% kakaa s karamelizovanou pohankou
Mléčná čokoláda 55% kakaa s praženými a solenými arašídy
Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 55 %), cukr, sušené mléko, pohanka.
Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze: kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.
Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm
Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii.
International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.
UPOZORNĚNÍ:
Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.
| Hmotnost | 100g |
| Výroba | Francie |
| Příchuť čokolády | s karamelizovanou pohankou |
| Odrůda kakaových bobů | Blend (směs) kakaových bobů |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

