Čokoláda Bonnat & Jean Sulpice s karamelizovanou pohankou 55%, 100g

Neohodnoceno
 
Novinka Efekt lupa
 
  • 1 z 2

Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce - čokolatiéra. Indonéská a mexická mléčná čokoláda vyrobená ze vzácných, světlých kakaových bobů a špetka karamelizované pohanky.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
9.12.2025
Běžná cena 295 Kč
Ušetříte 26 Kč (–8 %)
269 Kč    
Značka Bonnat
Kategorie Čokolády,bonboniéry,lanýže
 

Popis:

Čokoláda Bonnat & Jean Sulpice - s jemnými kakaovými nibsy - hořká 65%

Když se setkají rafinované chutě michelinského šéfkuchaře s odborností umělce - čokolatiéra … Unikátní spojení světů Jeana Sulpice, nejmladšího šéfkuchaře oceněného michelinskou hvězdou a držitele nejvyššího ocenění Gault&Millau a čokolatiéra Stéphana Bonnata, které se zde dokonale prolínají a dodávají těmto čokoládám jejich osobitý charakter.

Indonéská a mexická mléčná čokoláda vyrobená ze vzácných, světlých kakaových bobů a špetka karamelizované pohanky pro zvýraznění květinových aromat těchto vzácných kakaových bobů. Možná je to recept na štěstí.

Jean Sulpice je francouzský šéfkuchař oceněný dvěma michelinskými hvězdami a čtyřmi klobouky Gault&Millau, známý svou vytříbenou kuchyní s důrazem na lokální suroviny Savojska. Sulpice se proslavil jako jeden z nejmladších šéfkuchařů, kteří kdy obdrželi michelinskou hvězdu, ve svých 26 letech získal první a ve 31 letech druhou. Spolupráce se Stéphanem Bonnatem, pokračovatelem tradice nejstarší francouzské čokoládovny je tak skutečně unikátní a osvěžující pro všechny milovníky čokolády.

Z jejich spolupráce vznikly tyto čokolády: 

Hořká čokoláda 65% kakaa s nugátem a kaštanovým medem

Hořká čokoláda 65% kakaa s nugátem a jalovcovými bobulemi

Hořká čokoláda 65% s obsahem jemných kakaových nibsů

Mléčná čokoláda 55% kakaa s karamelizovanou pohankou

Mléčná čokoláda 55% kakaa s praženými a solenými arašídy

Složení: kakaové boby a kakaové máslo (min 55 %), cukr, sušené mlékopohanka.

Výjimečná kvalita surovin: Stéphane Bonnat si na kvalitu surovin potrpí. Na výrobu čokolády používá pouze:  kakaové boby a čisté kakaové máslo bez jakýchkoli příměsí rostlinných tuků, třtinový cukr místo cukru řepného. Nikdy nepoužívá sójový lecitin, vanilku, vanilin, ani umělá aromata. Všechny výrobky jsou 100% bez přítomnosti geneticky modifikovaných organismů.

Hmotnost a velikost: 100 g, 153×75×10 mm

Rodinná čokoládovna Bonnat vyrábí výjimečnou čokoládu již od roku 1884. Nachází se v městečku Voiron ve Francii.

International Chocolate Awards je nezávislá mezinárodní soutěž každoročně hodnotící to nejlepší, co vzniklo ve světě kvalitní čokolády. Jejím cílem je podporovat inovativní čokolatiéry a také farmáře, kteří pěstují kakaové boby výjimečné kvality.

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

 

 

Podobné produkty

Hmotnost 100g
Výroba Francie
Příchuť čokolády s karamelizovanou pohankou
Odrůda kakaových bobů Blend (směs) kakaových bobů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola