Centenario Tasting set 4x0,2l 40%

Neohodnoceno
 
Efekt lupa
 

Nádherná degustační kolekce rumů Centenario z Kostariky. Centenario 5 YO, 7 YO, 9 YO, 12 YO

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
10.2.2023
Běžná cena 998 Kč
Ušetříte 28 Kč (–3 %)
970 Kč    
Značka Centenario
Kategorie RUMY
 

Popis:

Dárková sada oblíbeného rumu z Kostariky.
Centenario 5 YO, 7 YO, 9 YO, 12 YO


Rumy Centario se vyrábí již od roku 1969 a každý krok výroby se stále cizeluje, dohlíží nad kvalitou procesu a výsledkem je výrobek z jedinečnou chutí, barvou a charakterem. Karibské rumy této značky jsou celosvětově oblíbené pro svou nespornou kvalitu, tradiční výrobu, originální nezaměnitelnou chuť a jedinečnost.

Centenario je značka prémiových rumů z Kostariky. Rumy této značky bývají vyvážené, vyráběné z nejlepší třtiny a surovin zrajících ve zvláště vybraných dubových sudech po dobu několika let, které byly před tím použity pro zrání whisky a brandy. Dlouholetým zráním v těchto sudech rum získává intenzivní jantarovou barvu s nádechem kouře a příchutí vanilky.

Historie rumu Centenario sahá až do roku 1969, kdy se rum začal vyrábět. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu Centario začíná sběrem cukrové třtiny,
z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. Seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva.

 

 

UPOZORNĚNÍ:

Tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku.
Zkontrolujte prosím před konzumací.

PARAMETRY:

Obsah alkoholu: 40% obj

Obsah lahve: 4 x 0,2l

Země původu: Kostarika

Doba zrání: 5, 7, 9 a 12 let

 

Hmotnost 2 kg
Obsah alkoholu 40% obj
Obsah lahve 4 x 0,2l
Země původu Kostarika
Doba zrání 5, 7, 9 a 12 let

Centenario je značka prémiových rumů z Kostariky. Rumy této značky bývají vyvážené, vyráběné z nejlepší třtiny a surovin zrajících ve zvláště vybraných dubových sudech po dobu několika let, které byly před tím použity pro zrání whisky a brandy. Dlouholetým zráním v těchto sudech rum získává intenzivní jantarovou barvu s nádechem kouře a příchutí vanilky.

Historie rumu Centenario sahá až do roku 1969, kdy se rum začal vyrábět. Přísně tajná receptura obsahuje specifický proces míchání a zrání, který dělá z rumu Centenario produkt s prvotřídní kvalitou a typickou chutí a vůní. Proces výroby rumu Centario začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. Seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva.